Sondag Kvall

Hejsan
Det har vart en valdigt bra helg har nere i staterna, vadret har vart sa extremt varmt och harligt varje dag!

I lordags var jag ute och shoppade med Carol flera timmar, det var jattekul!
Idag var jag forst och kopte en dvd till mirr rum sa jag kan lyssna pa musik samt kolla film. Efter det var det Softball mellan 1.30 - 4.00 PM. Mitt lag spelade match nere i Iowa och nasta helg kanske jag ska spela pa sondag for Tracy tycker jag gjort sa bra pa traningarna.

Nu ikvall var det forsta avsnittet pa nya sasongen av Desprate Housevives har nere, det var bra!! Plugga lite ocksa. Har sjukt mycket att gora i skolan; Am. Government prov pa tisdag, Engelska prov tisdag, Psykologoi prov onsdag. Sa ja.. Jag har att gora :D men det ar sa kul.

Jag alskar USA saaaa mycket.

kramar


PS. Har i USA borjar vi alltid skoldagen med "the pledge of alligiance"

-->"I pledge allegiance to the flag of the United States of America, and to the Republic for which it stands: one Nation under God, indivisible, With Liberty and Justice for all."

School, fourweelers and movienight!

Goddag!

Idag var det 29 grader, vi dog nastan i varme har. Det ar sa varmt vi gar i shorts o linne varje dag!

I alla fall min dag borjade med en som vanligt underbar keramik lektion! Efter det Gympa; Volleyball fojlt av alla andra amnen! Efter skolan hangde vi pa rocket stop lite, sedan akte jag hem till Arne (Andy) och korde fyrhjuling och solade. Sedan akte jag med Arne grandma och granpa pa restaurang i Andalusia, sedan akte vi hem till Myrthe med alla andra utbytesstudenter + jimmy. Vi kollade film och at massa godis och chips!

I morgon ska jag antingen vara med Amber & CO, eller pa bio med marie. Sondag ska vi pa softball och shoppa. Men nu maste jag verkligen sova for jag ar saaa trott <3 Kram 

Vardagen smyger sig pa..

hej :)

Ikvall hjalpte jag till pa rocket stop till 10 sa det blev sent, nu ar kl 11 sa jag ska lagga mig snart!
Spelade softball i gar, sjukt sjukt kul! Langar redan tills nasta onsdag!!!

Nu borjar det bli vardag har nere i staterna, det ar sa sjukt kul att vara har. I borjan var alla valdigt nyfikna och allt var nytt och spannande, men nu vet alla vem man ar och den innan sa roliga gula skolbussen ar vardag nu. Man maste vara mycket mer aktiv sjalv och aktivera sig och bjuda in sig till nya saker hela tiden. Sa det kan vara lite tufft ibland, men det ar en del av upplevelsen.

Nu maste jag sova, ska upp tidigt till skolan, massa kramar


What I love about United States


Efter ca tre veckor i detta land kan jag lista vad jag alskar med USA:

1  Ranch dressing
2  Mountain Dew (Varldens godaste dricka!)
3  Amerikaner
4  High school
5  Softball
6  att det endast kostar 300 svenska kronor for klippning och fargning hos frisor
7  alla roliga traditioner, som Homecoming
8   Vadret (Det har vart runt 28C Varje dag denna vecka)
9   Att alla over 16 har bil
10 Keramik som skolamne
11 Att det ar billigt att shoppa
12 Att vi ar 10 utbytesstudenter pa rockridge, som jag alskar sa mycket!
13 Att ett 24 pack Moutain Dew endast kostar 5 dollar (35 kr)
14 Det ar amerikanska flaggot overallt
15 Min vardfamilj
16. Min sang

Vad jag saknar fran Sverige:

1. Mamma och Pappa <3
2. Marabou
3. Maten!!!
4. Sunes Jul (Mamma skicka den nu!!)
 

Have A Nice Day!!
<3 Malin

P.s Tack till alla som kom i hag min fodelsedag 12 sep. Tack till Mamma,Pappa,Charlie och Lina for fodelsedagskorten. Det var jattekul att fa svensk post!


CODE RED

Aloha

--> http://malinlundborg.bilddagboken.se/ (Glom inte att kolla in mina bilder)  

Nu sitter jag har igen, ska ut och jogga snart! Hade softball traning idag! Det var sa sjukt kul! Den riktiga uttagningen till skollaget ar i januari, sa jag maste verkligen ligga i om jag ska kara det. De flesta har spelat sen de var typ 6 ar sa jag har en del att ta igen.

Idag var det "Code Red" Pa varan skola, det later som ett brandlarm ocksa laser de in oss i klassrummet medans polisen kommer in med knark hundar som luktar i hela skolan pa skapen och sant efter droger. Jag var i gymnastiken sa vi var inlasta i killarnas omkladningsrum. Sedan komm  ms. Scmol och gav oss godis, efter det var det code green igen. Ingen blev tagen denna gangen. Forra vecka blev tva stycken tagna med droger i skolan.

Skolan har ar jattekul, Jag har andrat mitt schema lite:

period 1: Keramik
Period 2: Gymnastik
Period 3: Psykologi
Period 4: Algebra
Period 5: Textil och cothing II
LUNCH
Period 6: English
Period 7: Am. Government

So that's Awesome. 
Kramar

 

Homecoming var awesome

Hej
I lordags var det homecoming! Det var saa awezome! Forst akte vi till en "pir" och tog massa kort (det ar typ tradition har), sedan hem till Kate och at massa mat och godis :D Sedan till Dansen som var helt underbar!!!!

Colton Parchert och Alexa Freyes blev homecoming king + queen, det var jattehaftigt nar de utsags pa football planen i fredags.

Jag har jattemycket att gora nu fortiden, Idag har jag prov i American Government som ar jattesvart och massa matte laxa.

I morgon ar det softball <3. Ja har langtat hela veckan!

Kramar

Kolla min bilddagbok -->http://malinlundborg.bilddagboken.se/


Activity day + Homecoming parade!

Kolla in bilder pa: http://malinlundborg.bilddagboken.se <--

idag var det color day, man skulle ha pa sig sin klass farg. Jag ar senior darfor skulle jag ha bla farg. Alla hade sa extremt mycket grejjer. Allt var blatt. Skor, strumport, byxor, troja, armband, solglasogon. Alla gick verkligen in for det det var sa kul!! Jag glomde min kamera hemma men Mathilde och jimmy tog kort sa jag ska sno av dem snart. Sedan var det activity day. Det var sootball, volleyball, aggkastning och Donut eating contest som vi vann!!!

Ikvall vart det homecoming parade skitkul.

Kolla min bilddagbok for bilder!

Random

Vilken organisation åker du med?
Explorica

Första tanken när du landade i ditt nya land?
Typ: Vad coolt, vad kul detta ska bli!

Bästa minne hittills från ditt utbytesstudentår?
Jag har saaa manga redan, men i gar fick jag aka i min vardpappas coola bil haha

Sämsta minne hittills från ditt ubytesstudentår?

nar jag missade planet och tappade bort handbagaget i New york, fast arligt talat tycker jag det ar skitkul i efterhand!

Vilka är de största kulturella skillnaderna mellan Sverige och det nya landet?
Folk ar mycket mer oppna och glada har! Maten ar inte speciellt god. Annars vet jag inte :P det ar fortfarande varmt har? Holl pa att do i varme i gar.. Men mest ar det nog att manniskorna ar mycket mer oppna och trevliga.

Vad längtar du till just nu?
Homecoming parade som ar i kvall, homecoming football i morgon och homecoming dance pa lordag! Ocksa langtar jag tills min softball traning pa onsdag och tills vi ska till chicago med gruppen.

Var det svårt med det nya språket i början av året?
nej det tyckte jag inte

Var det många nya regler att anpassa sig till i din nya värdfamilj?
Nej, alltsa manga delar av USA ar valdigt kriminellt men har i lilla Andalusia ar det valdigt lungt sa vi far gora nastan vad vi vill! 
 

Vad saknar du mest från Sverige?
Maten, OMG! Varje morgon nar jag forsoker hitta frukost finns det bara godis och chips i skapen, med untantag for bro ibland. Skolmaten tanker jag inte ens kommentera! Sa maten saknar jag! 


Kan du ge några tips till blivande utbytesstudenter?
Ak for sjutton!! Det ar det basta jag nagonsin gjort!


No school

hey
Idag ar vi lediga vilket ar jatte skont! Iofs. Alskar jag skolan har men det har vart sa hogt tempo det senaste att jag behover ta igen mig en dag.

Idag ska jag:
Forst kolla pa tv hela dagen! Nagot jag inte gjort pa sa lange! Och gora lite laxor bara chilla. Sedan ska jag pa softball traning kl. 3.30 och klockan 5 ska jag och Solvor aka till moline och shoppa homecoming klader. Jag har ingen klanning an. Pa lordag morgon ska jag farga slingor i haret. Efter att min vardbror Andy sa "You know you've got to light up that hair right?" sa kande jag att nu var det dags.

I morgon ar det den stora stora Homecoming paraden har! Det ar sa spannande! Andy min varbror ar en "attendent" sa jag maste dit och ta kort och massa kul!

Sedan pa fredag ar det den stora homecoming footballen dar vi far veta vilka som vann homecoming "Queen" och "King". Jag rostade pa Colton parchert och Ashley Hayes. Ni vet formodligen inte vilka det ar men jag ska ga pa homecoming med Ashley sa da far ni se bilder..

Och pa lordag ar det homecoming dance! Exciting! Jag ska ga med min "grupp" (De flesta gar i kompisgrupper har forutom de som ar tillsammans). Efter dansen ska jag och Solvor sova over hemma hos grandma och Grandpa och kora fyrhjuling pa songda! Sa nu ar det verkligen fullt schema. Skont med en dag ledig!

Vi ska snart aka till Chicago med varan organisation och jag (kanske om jag far for organisationen) aka med nagra kompisar och kolla pa Jason Mraz i chicago 22 november. 

<3 Kramar 

jersey day

Idag vart det Jersey day i skolan, alla hade pa sig olika sport trojor..

Min dag i stora drag:
forst vaknade jag tidigt och akte till skolan, vi slutade 11.15 idag eftersom vi ar lediga i morgon och det ar mycket att ordna for homecoming. Sedan akte jag med Colton hem till hans hus och hamtade klader for vi skulle spela basket i baptist kyrkan i Moline. I alla fall. Sedan korde vi till Moline kopcenter dar colton klippte sitt har ocksa at vi taco. Det var gott... Sedan akte vi till en fotostudio for colton skulle ta sina senior bilder for yearbook idag. Sedan hade vi inget att gora sa vi akte till en elektronik affar i Moline och spelade guitarr hero. Sedan akte vi till Baptist kyrkan och spelade basket med nagra fran skolan tex: Cody, austin, andy, mfl. Det var skitkul. Sedan akte vi till en kina restaurang pch sedan tankade vi bilden sa pratade jag en stund med Nick som jobbar dar. Sedan akte jag hem och nu sitter jag har.

Hoppas ni mar bra
kramar

Twin Day

Hej

Eftersom det ar homecoming week i skolan nu har vi olika teman varje dag.

mandag: Twin day
tisdag: jersey day
onsdag: no school
Tordag: grade day
Fredag: spirit day!!

Pa torsdag ar den stora homecoming paraden och pa fredag ar det homecoming football game! I'm soo exctited! Jag ska shoppa homecoming klanning med Solvor pa onsdag efter min softball traning!!

Idag var det twin day och alla hade en tvilling som hade samma klader. Jag och marie fran Norge hade samma. Skitkul! I morgon ar det jersey day sa jag har fatt lana en fotbollstroja fran Andy.

Hmm.. Vet inte vad jag ska skriva mer..  

Kramar


-->http://malinlundborg.bilddagboken.se/


Twin day


I'm now 18 years old..!!

Hey!

I gar fyllde jag 18 ar! Det var jattekul! Vi at mjar pa duckys (basta stallet i Andlausia) Och sedan gick jag och Andy pa football game med vara kompisar! Skitkul! (och for alla som undrar ar Andy min vardbror!) Det var jattekul!

I dag ska vi pa fodelsedagskalas och i morgon ett till fodelsedagskalas ocksa ska jag hjalpa till att pynta korridoren i skolan for homecoming week , jag har gatt med i rocket crew, typ pepp kulbb. Sa det ska bli skitkul!

Nu ska jag nog duscha och sedan pluuga lite, efter det ska jag till grandma och grandpa, efter det ska andy och colton hamta mig (de ar och koper en skunk nu? I dont know why, colton ar lite rolig :P) och sedan till kalaset!

Hoppas ni alla mar bar det gor jag! Alskar detta stallet och jag bara alskar varje dag!
Massa kramar <3


Grattis fran bensinmacken :D


Happy 18th birthday!


My cake!

Varldens basta dag!

hello alla igen.

Idag var jag i skolan det var kul! keramik och psykologi ar bast amnena! Till lunch fick vi pommes,hamburgare,mjolk,saltgurka,dressing och ett apple. Det var gott :P Men lite onyttigt kanske :P
Efter skolan akte vi hem till Grandma och grandpa och at middag. Sedan akte jag, Andy och Rusty ut pa fyrhjulingar jattelange det var skitkul, jag vagade inte kora sa jag satt bakom Rusty :P

Jag var i mataffaren med Carol ocksa, vi kopte lite random saker typ apple och tandkram.

Nasta vecka ar det Homecoming week med massa aktiviteter och sant. Och I morgon ar det football eftersom det ar fredag och pa lordag ska jag och andy pa fest hos en utbytesstudent i Davenport. So it will be sooo fun :D

Nu ska jag stada mitt rum annars blir mina vardforaldrar inte glada.

Love <3


Rusty med Cody och T-bone <3<3


Mitt food card.

School, homecoming and sooo much fun!

Hey guuys!
nu har jag landat i Andalusia Illnois! varldens basta stad! Mina vardforaldrar hamtade mig pa flygplatsen i gar kl. 22.00 eftersom jag missade planet :P Nu ska ni fa hora varldens mest korkade historia:

Jag checkar in mitt bagage i New York och gar pa planet, sedan blir det storm i New york och vi maste vanta. Jag maste ringa explrorica och saga att jag ar sen sa jag fragar piloten hur lange vi ska sta dar, han sager 2 timmar. Jag gar av planet utan mittt handbagage for att ringa explorica och 10 minuter senare nar jag kommer tillbaka har planet akt. Med mitt handbagage, sa jag far boka in mig pa nasta flyg till atlanta som gar 4 timmar senare och forsoker hitta mitt bagage som forsvann i memphis. Alltsa det var knappt!
Fick mail fran pierre att de hittat mitt bagage och att det kommer till Moline kl. 12 idag.

I alla fall, I gar borjade jag skolan det ar saa kul! har ar mitt schema:

period 1. ceramics
Period2. Gym class
period 3. psycology
period 4. Algebra 1
perios 5. study hall
period 6. english
period 7. am. goverment

Alltsa min larare i american goverment ms. Tiffnay ar lite laskig alltsa :P
I alla fall.. Jag var och shoppade med Arnie i gar for att vi skulle hitta klader till Homecoming som ar nasta lordag! Han hittade klader men jag hittade ingen klanning. Vet inte riktigt vad jag ska ha pa mig, ska fraga ashley idag.
Nasta vecka ska jag borja spela softboll, det ska bli skitkul!

Annars mar jag bra, har valdigt mycket att gora..
men jag alskar verkligen detta stallet!

Love U all. <3 


Min vardfamilj!!! <3


New york!!!

Har kommer lite bilder fran simons kamera!



Jag och Niklas pa planet mot NY.


Uppe i Rockefeller center.

Jag snodde tva bilder fran Simons resdagbok.
NY ar verkligen den basta staden nagonsin, ska bli sjukt trist att aka om nagra timmar
Kommer fram till min familj vid 5PM, ar jattetrott jag, oliver och john var uppe till 4 Am. Nu ar val klockan 6 eller nagot. Uppdaterar nar jag hinner.

I'M IN NEW YORK!

Heey!
Nu ar jag framme i NYC! Wohoo! Vi kom fram till hotellet 04.00 svensk tid. planet var sent. Men det var inga problem.
Just nu ar klockan 6 AM men min danska rumskamrat sover sa jag fick gora nagot annat for jag kunde inte sova eftersom klockan ar 12 i Sverige nu.
Det var blasigt i NY i gar, planet skakade jattemycket oxa var det oversvamning pa hotellet :P


Nu ska vi snart ata frukost och sedan till NY pa tour och shopping, Love you all <3

Jag åker om 6 timmar

Heej
Idag har vart en lååång men kul dag, jag är alldeles trött.
Denna kväll spenderade jag med Sofia och Tove. + Mamma, Pappa, Petrus och morbror Mats <33
Nu ska jag sova!! Bloggar så fort jag orkar och har möjlighet. Lämna gärna en kommentar ni som läser.
Älskar alla mina kompisar och min underbara familj, kommer sakna er alla massa <33 Ta hand om er!
Ses i Juli =)

Puss <33


Jag åker i morgon!!

Heeej
Just nu sitter jag på mammas jobb, vart och ätit med Lina. Jag fick ett jättefint armband som Lina hade gjort till mig <33 kommer jag ha på mig hela året, eller tills det åker av iaf :P Nu ska jag och mamma ut och äta, sedan ska jag äta med familjen, herre gud! kommer vara mätt när denna dagen slut. 
I morgon kl. 07.45 kommer Petter och hämtar mig:P OMG!

LOVE <33 

Snart i väg!!

Hello
Tänkte att jag kanske skulle skriva något nu..
Jag åker mot USA och New York på lördag. Jag ska börja packa snart!
Carol och Rusty verkar helt jätte bra! Dessutom har jag fått reda på att det går 8 andra utbytesstudenter på Rockridge high school! Wohoo! En av dem är Arnie från tyskland som bor med min värdfarmor och värdfarfar.
Det kommer bli helkul!!! Dessutom ska jag mamma och pappa åka 2 veckor till Los Angeles och Las vegas när de kommer och hälsar på mig nästa sommar =D
Fast nu är jag mest excited över New York! 2 hela dagar i NY med guidning och shopping(!!). Jag vet två andra som ska åka i min grupp, Anna och Mathilda. See you saturday!!

Den 20 September är det Homecoming på min skola, så jag och Carol ska ut och köpa klänning snart =D Exciting! 

Take care <33
  

RSS 2.0