God morgon kara vanner!

Hejsan :)

Jag sitter just nu i keramiken och har nyss avslutat mitt pepparkakshus :D det ar jattekul!!
I gar tranade jag med kaitlin och sedan kollade jag ochy min vardfamilj pa Dancing with the stars som numera ar mitt favoritprogram in the US!
I dag ska jag trana med kaitlin, sedan winter sports meeting, efter det maste jag plugga for jag har test i morgon.
I morgon ska jag trana sedan ska jag och Keith (Vardpappa) aka och kopa halloween kostym och sedan ska vi till Sherrard for rockridge spelar volleyball match i morgon kvall! Woohoo! Lets go rockets!
Pa fredag ska jag pa halloween fest hos Troy och pa Lordag ska vi ha en bondfire hemma. Jag har ganska fullt upp! And I love it! Idag ar det pommes till luch! mums! har vantat hela veckan! pommes med ranch och apelsinjuice! JUM!
Jag ar sa amerikaniserad! Jag ater snabbmat, alskar dancing eith the stars, jag dricker pepsi instead of coke, jag har bara klader fran american eagle, jag solar solarium hela tiden, jag alskar ranch dressing m.m ! US is the best country in the world! I LOVE IT!
Allt ar sa mycket battre har an jag kunde forestalla mig! I'm so happy! hope u guys are too!

BTW: My weekend in St.Louis was awesome! bilder kommer snart pa bilddagboken! LOVE!<3

Torsdag Oct 23, 8.54 PM

Hej!

Har just kommit hem fran en shoppingrunda pa southpark mall med min nya vardpappa. Vi shoppade och at mexikanskt!!
I gar hade jag softball traning :D Oxa akte vi en svang till Southpark mall, American Eagle really is the best clothing store!
Jag hade constitution test i tisdags! Jag och Marie pluggade som 17 och jag fick 82 / 100 vilket ar valdigt valdigt bra! I'm pretty proud actually!
I morgon aker jag och mina snygga utbytesstudenter pa en weekend resa till St.Louis, Missouri dar vi ska ga pa six flags och zoo :P Kommer bli jattekul! Solvor, jag, Rehnata och Veronica kommer ha kuul :D we also have lots of hot brazilian guys with us :D

Anyway.. Min nya vardfamilj har en HUGE swimmingpool :D Och springband! Wohoo! Jag flyttar pa mandag. 
Anyway..!! Nu maste jag packa och sant. Ar hemma hos debbie nu :) 

 

Onsdag, kl. 9.12 PM

Hej!

Vill bara meddela att jag laddat upp nya bilder pa min bilddagbok.

--> http://malinlundborg.bilddagboken.se/

XOXO


Monday, Oct 20, 11.28 AM

Hej!
Nu var det tva timmar sedan jag skrev :P

Har just haft PE, dar vi spelade dodgeball (Som alltid) :P Och study hall i aulan Okey, pa tal om study hall. Study hall ar en timme varje dag dar man ska sitta och gora sina laxor. Jag har study hall mellan kl. 10.05-10.55 varje dag i aulan Aulan ar den varmaste platsen pa hela skolan och de skonaste stolarna vilket resulterar i att alla sitter och sover. Jag blir sa trott av att vara dar. Ibland nar jag kollar runt mig pa alla manniskor i study hall som sitter och sover med halvoppen mun borjar jag garva for mig sjalv. For det ser sa kul ut!

Denna helgen var skon. Antligen en lugn helg. Skulle ata chinese food med Solvor i gar men hon skulle i vag nanstans med sin vardfamilj sa jag hjalpte Jeanne att baka kakor till hennes kyrk grupp. I lordags kvall var jag pa en sta upp komik show i "the first baptist church" i Aledo. I fredags Klippte jag haret och solade solarium! (Som vi alla gor har hela tiden!) Later det inte som en underbart lugn helg! Var langesedan jag hade en sadan! Missade iofs. Min softball macth i gar.

Jag har bytt vardfamilj! Min forra familj jobbade hela tiden eftersom de hade massa rakningar de inte kunde betala. Sa de var alltid stressade och irriterande sa jag bestamde mig for att byta. Jag bor nu tillfalligt hos Jeanne i Aledo sen en vecka tillbaka vilket resulterar i att jag maste ga upp tidigt for att aka till skolan eftersomk Aledo ar lant harifran. Men denna veckan ska jag flytta in i en ny familj har i omradet!

Alla killar i footballs laget har pa sig sina trojor idag..? Undrar varfor, det brukar vara pa fredagar de har de pa sig innan matchen? Inte mandagar. Anyway.. Hoppas vi far pommes idag i maten, Pommes med ranch dressing! JUM!

Om 10 minuter har jag syslojd! Jag haller pa att sy en kanin. Doesn't it sound fun? Jag har just sytt klart Adrians gris, Arne. :P Sa nu syr jag en kanin. Jag fick valja mellan att sy en strandbag, en kudde eller en kanin. Jag valde kaninen :D

Jag ska snart lagga in nya bilder pa bilddagboken. Min kamera sladd ar hos min forra vardfamilj, de ska ge den till mig i morgon. 

I helgen ska vi till St.Louis med utbytesstudenterna och shoppa + six flags! :D Awesome!

Nu maste jag ga till syslojden, men Mrs. Folber ar ledig idag sa jag ska nog lasa en tidning. Hon har alla bra tidningar. Sa det blir nog "seventeen magazine" Wohoo! 

Okej. Nu maste jag ga. Vill bara meddela att om nagon kanner sig amnad far ni garna skicka lite marabou och djungelvral! <3 LOVE 



Monday, Oct 20, 8.21AM

Godmorgon!

Jag sitter nu i keramik klassrummet. Vi ska snart fa lara oss att gora krukor pa hjulet.
Det ar kul..
Vi har "Drug free week" pa varan skola sa vi har fatt armband som det star "Drugfree starts with me"
Vi har ocksa "food race" dagar nu dar vi samlar in mat till hemlosa. Lararna vill fa sa manga som mojligt att samla mat sa om vi koper mycket far vi extra credit vilket betyder battre betyg.

nu ska vi borja keramik lektionen :) Bye

Sondag again!

Hej.
Nu ar det sondag igen. I morgon har jag vart i USA en manad!

I LOVE USA.

Godnatt.

Whatever it takes

Hejsan!

Det har vart en tuff vecka! Prov i Eng, Am.Government, Matte och Psykologi idag.
Iaf. Idag hade jag softball traning! favoriten pa veckan.  Jag fick en lag troja av Tracy (Tranaren) sa jag ska fa vara med och spela pa Sondag. Det ar laskigt, de andra har spelat i 10 ar jag har spelat tre veckor :S Sa jag maste ligga i..

I gar var det volleyball match och vi vann!

Den 10e oktober ar det Football senior night och 14e volleyball varsity night. Jag ar med i Rocket crew sa vi har mycket att fixa med nu infor alla saker..

Lina Lundborg, om du laser detta sa borjade jag idag sy pa en gris till din bebis. Skitkul!

I helgen ska jag hjalpa till pa rocket stop - fredag och pa lordag ska jag kanske hem till Asley.. Pa sondag ar det Softball och jag ska spela min forsta match! 

hejsvej

RSS 2.0