Happy New Year

Gott Nytt ar Sverige <3
Hoppas ni alla far en jatteharlig nyar i morgon, sjalv ska jag hem till Mima & Helena i Davenport pa nyarskalas.
Ta hand om er :)

25 December 2008, American christmas

Hej!

Idag ar det Amerikansk Julafton, Vara slakt ar har och vi ska ata och oppna paket, kopte klart mina i gar.
Till min vardmamma kopte jag: Kaffe, tidning, body lotion & Ansiktspeeling :)
Jag maste saga att min favoritaffar i US (Efter American Eagle Saklart) ar Target. De har allting, alla bra harprodukter och allt till bra priser. Dessutom har de starbucks dar inne ;P JUM!

I gar satt jag och Vicki uppe och slog in paket samt kollade pa "The Client" och "White christmas", Det var mysigt :)

For forsta gangen pa lange har jag sno pa julafton! Det ar sa mysigt! :) Alskar sno!

GOD JUL ALLA <3


Merry X-mas

God jul :)

Hoppas ni alla har en harlig jul darhemma, Har ar det inte jul forrens 25 Dec, har forsokt att "svenska till" lite har :p Bakade en pepparkaks julgran :P Haha den ar jattesot :)
Det har vart extremt kallt har dessa dagarna, runt - 20 grader. Burrr, Idag var det lite varmare, typ 2+ :P haha, temperaturerna andras har hela tiden!

Kopte ett 4 pack vanilla cofee fran starbucks till Marie i julklapp =) Starbucks ar verkligen en underbar plats!

Spelade Biljard med Vicki i gar, hon slog mig tva ganger, herre gud, maste verkligen skarpa mig :p haha

Nu ar jag trott.
Kramkram fran det stora landet<3

Sondag 21 Dec, 2008

Hejsan kara swedish people :)

Igar var Jag pa Twillight! den var jattebra! Ett tips till alla vinterkalla svenskar! :) Den handlade om en tjej som blev kar i en vegetarisk vampyr, det later jattekonstigt men den ar jattestor har i USA! :) Mysig film.

Idag akte jag och min kara vardfamilj pa lite julhandling i mataffaren. Kopte ingredienser till Lussebullar och Pepparkakor. Har i USA behover man inte anstranga sig sa mycket! Finns shake'n bake pa pepparkakor, (skont) :P

Maste saga att detta var arhundradets kallaste dag. Temperaturen lag pa - 20 grader. Det var hemskt! Kom ut ur affaren med min varma nykopta pepperoni pizza, pa tiden jag kom till bilen var den frusen. Sa hemskt var det! Buurr..

Idag kope jag Taylor Swifts nya cd skiva: Fearless, Basta skivan nagonsin! I Love Her <333

Nu ska jag och Vicki kolla pa Mamma Mia :)

Hoppas ni har mysigt hemma i Sweden, <3

Lordag kvall, 20 Dec 2008

Kara Lasare!

Denna dagen har jag spenderat att prata i telefonen med halva min slakt! ,Det var skont.
fick for mig att jag skulle baka lussebullar, ingen jul utan lussisar eller? Vet inte om dom har saffran i US, men det borde dom val ha eller?
Snoar alldeles galet har nu, langar sa mycke tills jag ska kopa ett sasongskort pa snowstar sa jag kan aka snowboard varje dag! Jag och Marie satsar pa att bli riktiga proos!
I morgon ar det en konsert pa Snowstar, en grupp "Boothill Ridge" Spelar, jag tror det kommer bli mycket folk. Det kommer bli awesome! :D

denna kvallen ska jag ga pa bio med min alldeles basta basta Marie <3 och hennes pojkvan Ethan, kanner mig inte alls i vagen :P mobbade jag :P Haha

BTW! Ni dar hemma maste lyssna pa Taylor Swift, hon ar helt amasing! Alla som bor i USA vet vad jag pratar om!!

Love Ya All! <3

Friday night, 19 Dec, 2008

Aloha. :)

Nu ar det bara nagra dagar kvar till jul, tiden gar verkligen fort!
I natt hade vi en stor snostorm sa skolan var installd idag, samt kvallens basket macth!
Var pa snow star och akte snowboard i gar kvall, det var underbart!

What I love about USA:

1. Ranch dressing
2. pepsi
3. cheerleading
4. softball
5. high school
6. snow star
7. mountain dew
8. Radio station : WLLR
9. Fruit Rolls
10. Victoria secret
11. American eagle
12. White's Ice cream
13. varan swimmingpool
14. high school sports
15. billigt att sola solarium
16. Billigt att ga till frisoren

What I miss about Sweden:
1. Lokaltrafik, bussar, tag, Trottoarer
2. Salt lakrits
3. Mat
4. Familj
5. Pepparkakor
6. Lussebullar
7. Lucia
8. Kalle ankas julafton
9. Grot
10. Mina katter
11. Frihet att gora vad jag vill nar jag vill
12. Svensk fotboll!
13. Marabou
14. H&M
15. kottbullar!


Torsdag, 18 Dec 2008

Dear Swedish people <3

Idag slutade vi skolan 11.15 Wohoo, Det forvantas komma en super storm har vid 8 ikvall! Akte hem och at lite Marabou choklad samt mina kara djungelvral, avslutade aven mitt Am. Government projekt, finally over, Haleluja.

Ringde Marie for att kolla om vi kunde aka lite snowboard men hon ska ta familjebilder, svikare :p haha No. Jag ska allt aka till snowstar har om nagra minuter for att aka lite snowboard! Vill att mina kara foraldrar ska komma hem fran thailand sa de kan skicka over pengar sa jag kan kopa ett sasongskort pa snow star.
Marie och jag ar valdigt fattiga nu, shopping resan till Iowa City forra helgen rensade vara bankkort ganska rejalt :p Sa nu far vi vanta pa nya pengar. :P Hoho, I-lands problem som det ocksa kallas.

Idag bad mrs. Folber mig att jag skulle ga ut och lamna nagra burkar i hennes bil, sa det gjorde jag, hon glomde att lamna dorren oppen sa jag var tvungen att ga runt hela skolan i mina tofflor och typ 100 Meter sno.

Har aven fatt en ny lordags kvarsittning, Gash, varje gang man kommer typ 5 sekunder forsent far man lordags kvarsittning. Jag bonade och bad men ikke.

haha nu ska ni fa hora vad jag och min otur lyckats med denna gangen, det ar en skitsnygg kille pa min skola och vi typ flirtar lite med varandra, och han jobbar som snowboard larare pa snow star, sa tankte jag att jag kunde flirta lite med han i skidbacken. Sa gar han och bryter foten liksom. Lyckat :P

Kara vanner, I gotta go, Skidbacken vantar. Love ya all <3333


Tisdag, 16 Dec 2008, Snow Day.

Hellooo.. ;)

Maste verkligen borja med att tacka for alla fina paket jag fatt denna veckan! Lyser verkligen upp min vardag nar jag vet att min familj dar hemma tanker pa mig. Jag har skickat en liten julhalsning till var och en av er som borde vara framme om nagra veckor. Spannande spannande. 

Sitter just nu i Skolan, vi slutar 1.15 idag. For det snoar lite grann. So fort det snoar lite staller de in skolan. Kan vara bra eller daligt! Idag ar det daligt for jag har cheerleading traning jag inte vill missa =/. Sa nu far jag hitta pa nagot annat att gora. Kunde akt till snowstar och akt lite snowboard men de oppnar i morgon. :D Sa om vi har "snow day" i morgon blir det definitivt snow star. Hmm.. Julen ar har snart. jag maste verkligen saga att vissa amerikaner dekorerar som tusan. Det ar valdigt fint. :) Hade julmiddag hos Vickis morbror i sondags, massa god mat! Det konstigaste ar att amerikaner ser fruktsallad med gradde + snickers som mat, eftersom det ar "sallad", sa de serverar det med all annan mat som en matratt. inte som efterratt?? Weird.

I gar hade vi cheerleading traning, det var jattekul! Jag har fatt en ny position, Bas. Jag brukade vara "Backbase" Men nu ar jag "Sidebase" Det ar mycket roligare men mycket svarare och tyngre :P Utmaningar, det tycker vi om.

Nagot som ar minst sagt valdigt stort har i USA nu ar filmen Twillight, alla pratar om den och det ar klader och matlador med twillight dekorationer overallt, jag ar nog den enda som inte sett filmen, far ga och se den sa jag vet what it's all about. 

Kollade pa sunes jul i gar, OMG! Det finns inget jag gillar mer, Rudolf in my heart. <3333

Gotta go my friends.. Take care  <3333

  

Sondag, 14 dec 2008!

Aloooha.
Jag har haft en valdigt trevlig helg :D 
Basketball matchen i Macomb var helt amasing! Det var helt sjukt kul!  Matchen var sa spannande! 
I lordags var vi och shoppade i Iowa City, det var amasing! Jag kopte en amasingly snygg bikini + vita converse. Wonderful, och for alla converse loving svenskar kan jag beratta att ett par converse endast kostar 240 kr har, wohoo!
Det var awesome iaf.

haha, Det roligaste var nar vi korde till Iowa City korde en bil forbi oss som var dekorerad med horn och sant :P I was like "who would ever do that? :P" Haha :p Det var Debbis bil :p Haha! Min local Rep. she's so funny :P 

I gar drack vi frappucino pa starbucks, tankte da pa alla stackas svenskar som maste klara sig utan denna underbara plats. Starbucks ar det mest underbara ever, det borde finnas i Sweden.

Och for alla er som undrar varfor jag koper en bikini i December kan jag dela med mig av fakrumet att jag ska till Florida och Las Vegas snart :D And I'm very excited :D 

I gotta go my friends, <33  


Djungelvral ar inte uppskattat i Amerika!

Hej!

Idag ar det fredag 12 dec. 2008. Jag sitter i skolans biblotek och skriver :D
Min helgplaner har andrats en aning! Idag har vi match nere i Macomb, det ska bli kul, bussen gar direkt efter skolan och vi kommeer inte vara hemma forrens midnatt! I'm excited. I gar malade vi skapskyltar for basketspelarna skap i skolan. Jag malade 3. Det var nice. Jag malade Jordans och Jeremys + min egen ;). (Kolla bilddagboken.)
I morgon ska jag, solvor,marie,veronica + rehnata aka och julshoppa nere i Iowa City. Sooo much fun. Pa lordag kvall ar det fest + sleepover hemma hos veronica! Jag ar peppad! Pa sondag ska vi antingen aka snowboard eller familjemiddag! Min vardmamma aker till florida pa sondag vilket betyder en hel vecka av restaurang mat eftersom min vardpappa ar for lat for att laga mat :D Harligt! :D
Nasta helg ar det mycket som hander ocksa! Det ar "hot chocolate hustle" i Aledo + snow star ski resort winter party med nagon concert och stuff.

I gar tog jag med djungelvral till skolan, det var helt galet! 200g godis bara forsvann! alla ville prova det ackligaste godiset i hela varlden! Det var varsta uppstandelsen om hur hemskt godis vi har i skandinavien! Jag och marie fick verkligen rycka in och forsvara varat godis! Vissa blev nastan sjuka till och med. De madde daligt efterat :P

Jag maste ga nu, <3333333333333 rock it this weekend! 


Tisdag 9 December, 2008

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolan och vantar pa att min algebra ska borja.
Ikvall har jag tva basketvall matcher. Jeeeess. Kommer bli helt awezome. Vi ska spela i Allwood. Bussen gar kl. 4.15, glomde min Mp3 sa nu far jag sitta i 45 minuter och lyssna pa coach henrys daliga humor :P
Anyway..
Cheerleading tar verkligen upp det mesta av min tid! Skulle akt med Debbie till Iowa idag och pa lordag skulle vi akt och shoppat, men jag har basket.
Pa lordag ska vi aka till chicago och spela. I'm excited!
I gar blev jag fragad pa min forsta amerikanska date, herre gud. Stackars kille han verkade hel nervos. Jag gav han mitt nummer och ha skickade typ 100 sms :P Haha men vi far se, jag gillar en annan lite.. :P
Den konstigaste raggningsrepliken jag fatt i USA ar: Hey, do you smoke weed?, Haha
jag maste ga. Love you all. <33


Zac Brown band is the thing!


Zac Brown Band - Chicken Fried

I love this wonderful song<333

Lordag 6 dec, 2008

Hej.
Just nu sitter jag hemma hos Veronica, det ar massa sno ute, I love snoo!!Det ar sa mysigt! Om en vecka oppnar varan skidresort "snow star" som ligger 5 min bort. Alla ar taggade at aka snowboard! Solvor vara snygga noska ska aka hem =/ vi kommer sakna henne massa! Sa vi ska forsoka traffas alla och aka lite snowboardinnan hon aker hem efter jul. Rehnata fran brasilien aker ocksa hem om ett par veckor.. =/.
Denna helgen ar ganska lugn. Sov hos veronica i gar och Idag ska vi bara hanga, kolla tv :) Mysa.
Nasta vecka har jag 3 basketball matcher, pa lordag ar det basketturnering i Lisle , chicago. Det ska bli kul! kommer bli massa cheerleading denna vecka! Pa sondag ska vi kanske aka snowboard! :D 
Snart ar det jullov. NICE! 
Idag har jag vart i USA 3 manader! :D Wohooo! 

Vi ska snart bestalla cheerleading hoods :) wohoo! Snart ska vi fa vara cheerleading kort. :) det ska bli kul! Vill se hur de ser ut! 

Glom inte att kolla in min bilddagbok <33 

1 Dec, Mandag.

Hejsan!
Det har vart en mycket rolig och intensiv langhelg! I torsdags var det thanksgiving. Det var inte alls sa speciellt som jag trodde! Vi traffades familjen hemma hos min hostgrandma och at massa massa mat :P Det var hur mycket mat som helst! Forst fick vi mat + massa kakor. Sedan dukade de fram ett nytt efterrattsbord. Jeeaas. It was much much food.
Anyway, I fredags var det "Black friday sale" crazy rea! Folk ar helt galna, affarerna oppnade kl. 4 am. Folk gick upp vid 2 och koade utanfor! I New york omkom ett butiksbitrade da han blev nedtrampad. Tragiskt!. Vi akte hemifran vid 6 ungefar till south park mall. Det var lite lugnare dar inte sa stort kopcentrum. Jag shoppade massor!
Vid 10.00 lamnade vi affarerna for att aka till photographic arts dar jag tog kort for skolans arsbok. Det blev ett bra kort! :)
Efter det akte jag hem och bytte om for kvallens basketball match! Bussen gick vid 2.35, matchen borjade vid 4. Det var en kul match! Vi cheerade pa valdigt bra! :D
Efter det akte vi till farmington for att kolla pa varat tjejlag som spelade match! Det var skoj, traffade marie dar. Sedan akte jag hem, var hemma vid 11.
I lordags gick jag upp vid 07.00 for att trana softball, det var kul! I love it! Sedan akte jag och ashley och shoppade lite mer pa suthpark. Sedan var jag tvungen att aka hem och byta om for kvallens basketmatch! Det var inte lika kul, en kille som tog studenten i varas, brandin, dog i cancer i lordags. Det var valdigt sorgligt och manga grat! Det var jobbigt. Tragiskt.
I sondags hade vi familje middag hemma med alla barn och barnbarn! :) jag hjalpte vicki att gora kalkonen! helt underbart god :P
Iaf. I morgon har vi varan forsta hemma match for sasgongen. Det ska bli kul! Alskar nar vi har match, alla killar maste ha skjorta + slips, they look good ;) Som tur ar slipper vi ha vara uniformer i skolan, de ar valdigt korta :P

Nu ar det redan december! tiden gar verkligen!
Kolla in bilder pa min bilddagbok --> http://malinlundborg.bilddagboken.se

Kram

RSS 2.0