Tisdag, 16 Dec 2008, Snow Day.

Hellooo.. ;)

Maste verkligen borja med att tacka for alla fina paket jag fatt denna veckan! Lyser verkligen upp min vardag nar jag vet att min familj dar hemma tanker pa mig. Jag har skickat en liten julhalsning till var och en av er som borde vara framme om nagra veckor. Spannande spannande. 

Sitter just nu i Skolan, vi slutar 1.15 idag. For det snoar lite grann. So fort det snoar lite staller de in skolan. Kan vara bra eller daligt! Idag ar det daligt for jag har cheerleading traning jag inte vill missa =/. Sa nu far jag hitta pa nagot annat att gora. Kunde akt till snowstar och akt lite snowboard men de oppnar i morgon. :D Sa om vi har "snow day" i morgon blir det definitivt snow star. Hmm.. Julen ar har snart. jag maste verkligen saga att vissa amerikaner dekorerar som tusan. Det ar valdigt fint. :) Hade julmiddag hos Vickis morbror i sondags, massa god mat! Det konstigaste ar att amerikaner ser fruktsallad med gradde + snickers som mat, eftersom det ar "sallad", sa de serverar det med all annan mat som en matratt. inte som efterratt?? Weird.

I gar hade vi cheerleading traning, det var jattekul! Jag har fatt en ny position, Bas. Jag brukade vara "Backbase" Men nu ar jag "Sidebase" Det ar mycket roligare men mycket svarare och tyngre :P Utmaningar, det tycker vi om.

Nagot som ar minst sagt valdigt stort har i USA nu ar filmen Twillight, alla pratar om den och det ar klader och matlador med twillight dekorationer overallt, jag ar nog den enda som inte sett filmen, far ga och se den sa jag vet what it's all about. 

Kollade pa sunes jul i gar, OMG! Det finns inget jag gillar mer, Rudolf in my heart. <3333

Gotta go my friends.. Take care  <3333

  

Kommentarer
Postat av: joakim

twilight är så sjuuuukt bra =D finns inte ord. den är bland de bättre jag sett på sistonde, definitivt!

2008-12-17 @ 16:55:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0